Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jeśli jesteś fanem karkówki, koniecznie powinieneś wypróbować jej wersji z sosem miodowo - musztardowym w towarzystwie kaszy pęczak. Nasz przepis na karkówkę z kaszą w sosie musztardowo-miodowym to idealna propozycja na to danie. Ugotuj ją według instrukcji, na patelni przygotuj karkówkę, zalej ją jasnym sosem Łowicz, dodaj musztardę i miód i gotuj około pół godziny co jakiś czas dolewając wody.
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
500 | Gramów |
Karkówka
|
|
2 | Łyżki |
Musztarda francuska
|
|
1 | Łyżka |
miód
|
|
200 | Gramów |
Kasza pęczak
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |