0

Składniki

1 Opakowanie
500 Gramów
Karkówka
2 Łyżki
Musztarda francuska
1 Łyżka
miód
200 Gramów
Kasza pęczak
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Gotujemy kaszę zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
  2. Na rozgrzanej patelni obsmażamy plastry karkówki.
  3. Zalewamy Sosem Jasnym Łowicz. Dodajemy musztardę oraz miód i gotujemy przez około 30 minut, podlewając wodą co jakiś czas.
  4. Podajemy z wcześniej ugotowaną kaszą.

Podobne przepisy

Burgery drobiowe fit z botwinką

Przepis
Łatwy Do 40 min
Burgery drobiowe fit z botwinką

Karkówka z grilla

Przepis
Średni Do 1 godz
Karkówka z grilla

Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Przepis
Średni Do 1 godz
Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Bataty z masłem orzechowym

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Bataty z masłem orzechowym

Camembert panierowany z sosem śliwkowym

Przepis
Łatwy Do 15 min
Camembert panierowany z sosem śliwkowym

Chrupiąca golonka z warzywnego bulioniu w ketchupowej maryna...

Przepis
Średni Do 2 godz
Chrupiąca golonka z warzywnego bulioniu w ketchupowej marynacie

Cykoriowe świdry

Przepis
Łatwy Do 15 min
Cykoriowe świdry

Czosnkowa karkówka z ziemniakami na ostro pieczona w ketchup...

Przepis
Łatwy Do 2 godz
Czosnkowa karkówka z ziemniakami na ostro pieczona w ketchupie

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem
Artykuł

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!