0

Składniki

1 Kilogram
Wieprzowina karkówka
1 Szczypta
pieprz
1 Łyżeczka
sól
50 Gramów
smalec
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Po obsmażeniu dusimy jeszcze około 20-30 minut na małym ogniu.
  2. Karkówkę, kroimy na 1 cm plastry, doprawiamy solą i pieprzem.
  3. Karkówkę obsmażamy z obu stron.
  4. Na patelni rozgrzewany smalec.

Opis

Jedząc przez dwa tygodnie, cztery razy dziennie smażoną na smalcu karkówkę z kiszoną kapustą zrzuciłem 7kg.

Podobne przepisy

Pieczona karkówka z pieczarkami w winie

Średni Do 1 godz
Pieczona karkówka z pieczarkami w winie

Biała ryba z rzymskiego garnka

Łatwy Do 1 godz
Biała ryba z rzymskiego garnka

Camembert w cieście naleśnikowym

Łatwy Do 40 min
Camembert w cieście naleśnikowym

Cannelloni z groszkiem

Średni Do 1 godz
Cannelloni z groszkiem

Cannelloni ze szpinakiem

Łatwy Do 1 godz
Cannelloni ze szpinakiem

Casarecce z kurczakiem, suszonymi pomidorami i rukolą

Średni Do 40 min
Casarecce z kurczakiem, suszonymi pomidorami i rukolą

Cielęcina w sosie koperkowym

Średni Do 1 godz
Cielęcina w sosie koperkowym

Cordon bleu

Średni Do 40 min
Cordon bleu

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!