Karkówka z kapustą kiszoną
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
bartek
![Karkówka z kapustą kiszoną](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976131800.jpeg&w=3840&q=75)
Jedząc przez dwa tygodnie, cztery razy dziennie smażoną na smalcu karkówkę z kiszoną kapustą zrzuciłem 7kg.
0
0 / 0
Jedząc przez dwa tygodnie, cztery razy dziennie smażoną na smalcu karkówkę z kiszoną kapustą zrzuciłem 7kg.
4
Składniki
360 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
16 porcji
Składniki
1 kg wieprzowina karkówka
1 szczyp. pieprz
1 łyżecz. sól
50 g smalec
Przygotowanie
1
Po obsmażeniu dusimy jeszcze około 20-30 minut na małym ogniu.
2
Karkówkę, kroimy na 1 cm plastry, doprawiamy solą i pieprzem.
3
Karkówkę obsmażamy z obu stron.
4
Na patelni rozgrzewany smalec.