Karkówka z kapustą kiszoną

bartek
Karkówka z kapustą kiszoną

0

0 / 0

Jedząc przez dwa tygodnie, cztery razy dziennie smażoną na smalcu karkówkę z kiszoną kapustą zrzuciłem 7kg.

4

Składniki

360 min

Przygotowanie

Składniki


16 porcji

Składniki

1 kg wieprzowina karkówka

1 szczyp. pieprz

1 łyżecz. sól

50 g smalec

Przygotowanie


1

Po obsmażeniu dusimy jeszcze około 20-30 minut na małym ogniu.

2

Karkówkę, kroimy na 1 cm plastry, doprawiamy solą i pieprzem.

3

Karkówkę obsmażamy z obu stron.

4

Na patelni rozgrzewany smalec.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

196

kcal

Białka

14

gram

Węglowodany

b/d

0

Tłuszcze

15

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły