0

Składniki

1 Kilogram
Wieprzowina karkówka
1 Szczypta
pieprz
1 Łyżeczka
sól
50 Gramów
smalec
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Po obsmażeniu dusimy jeszcze około 20-30 minut na małym ogniu.
  2. Karkówkę, kroimy na 1 cm plastry, doprawiamy solą i pieprzem.
  3. Karkówkę obsmażamy z obu stron.
  4. Na patelni rozgrzewany smalec.

Opis

Jedząc przez dwa tygodnie, cztery razy dziennie smażoną na smalcu karkówkę z kiszoną kapustą zrzuciłem 7kg.

Podobne przepisy

Biała ryba z rzymskiego garnka

Łatwy Do 1 godz

Camembert w cieście naleśnikowym

Łatwy Do 40 min

Cannelloni z groszkiem

Średni Do 1 godz

Cannelloni ze szpinakiem

Łatwy Do 1 godz

Casarecce z kurczakiem, suszonymi pomidorami i rukolą

Średni Do 40 min

Cielęcina w sosie koperkowym

Średni Do 1 godz

Cordon bleu

Średni Do 40 min

Cukinia zapiekana z sosem bolońskim

Łatwy Do 1 godz

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!