Example thumb
0

Składniki

1 Opakowanie
ingridient
sos uniwersalny ciemny Łowicz
2 Sztuki
ingridient
Ogórki kiszone Krakus
5 Sztuk
grzyby suszone
2 Opakowania
ingridient
Ogórki kiszone Krakus
1 Łyżeczka
sól, pieprz
1 Łyżeczka
Papryka słodka mielona
1 Łyżka
Olej do smażenia
300 Gramów
Karkówka
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Karkówkę przypraw i pokrój w plastry lub większe kawałki. Grzyby namocz w gorącej wodzie i pokrój w kawałki.
  2. Mięso podsmażaj na oleju do czasu aż zacznie przybierać ciemnobrązowy kolor, w trakcie smażenia dodaj pokrojone grzyby. Całość zalej sosem i duś przez ok. 30 minut.
  3. Ogórki kiszone pokrój na plasterki lub w kostkę. Pokrojone ogórki kiszone dodaj do całości i gotuj jeszcze przez chwilę, aby smaki się połączyły. Podawaj z ziemniakami lub kaszą

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!