Karkówka w miodzie

eluchap
Karkówka w miodzie

1

0 / 0

Szybki i ciekawy przepis

4

Składniki

360 min

Przygotowanie

Składniki


6 porcji

Składniki

1 kg karkówka

1 szt. musztarda

1.50 łyżka przyprawa do karkówki

1.50 łyżka miód pszczeli

Przygotowanie


1

Karkówkę umyć, osuszyć papierowymi ręcznikami.

2

Wierz karkówki posmarować miodem,posypać przyprawami i położyć musztardę.

3

Włożyć do garnka,podlać wodą.

4

Piec w temp. 180minut(termoobieg)przez około 1,5 godz.

5

W czasie pieczenia dolewać wodę.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

474

kcal

Białka

39

gram

Węglowodany

6

gram

Tłuszcze

32

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły