1

Składniki

1 Kilogram
Karkówka
1 Sztuka
musztarda
1.5 Łyżki
Przyprawa do karkówki
1.5 Łyżki
miód pszczeli
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Karkówkę umyć, osuszyć papierowymi ręcznikami.
  2. Wierz karkówki posmarować miodem,posypać przyprawami i położyć musztardę.
  3. Włożyć do garnka,podlać wodą.
  4. Piec w temp. 180minut(termoobieg)przez około 1,5 godz.
  5. W czasie pieczenia dolewać wodę.

Opis

Szybki i ciekawy przepis

Podobne przepisy

Karkówka w sosie myśliwskim

Łatwy Do 1 godz

Karkówka z kaszą w sosie musztardowo-miodowym

Łatwy Do 40 min

Kokardki z białą fasolą

Łatwy Do 1 godz

Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Średni Do 1 godz

Pełnoziarniste burgery z łososiem, warzywami, ziołowym jog...

Łatwy Do 40 min

Roladki z chorizo i papryką

Średni Do 1,5 godz

Aromatyczna fasolka po bretońsku

Średni Do 2 godz

Azjatyckie pappardelle z wołowiną

Łatwy Do 40 min

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!