Karkówka w miodzie
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
eluchap
![Karkówka w miodzie](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F4466-1702057758316.jpeg&w=3840&q=75)
Szybki i ciekawy przepis
1
0 / 0
Szybki i ciekawy przepis
4
Składniki
360 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
6 porcji
Składniki
1 kg karkówka
1 szt. musztarda
1.50 łyżka przyprawa do karkówki
1.50 łyżka miód pszczeli
Przygotowanie
1
Karkówkę umyć, osuszyć papierowymi ręcznikami.
2
Wierz karkówki posmarować miodem,posypać przyprawami i położyć musztardę.
3
Włożyć do garnka,podlać wodą.
4
Piec w temp. 180minut(termoobieg)przez około 1,5 godz.
5
W czasie pieczenia dolewać wodę.