0

Składniki

1 Sztuka
przyprawa do gyrosa
4 Łyżki
olej
3 Łyżki
woda
50 Dekagramów
Karkówka
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Karkówkę kroimy w kostkę.
  2. Przyprawę do gyrosa, wymieszaj z olejem i wodą, dodajemy do karkówki,
  3. Dokładnie mieszamy i smażymy do miękkości.
  4. Podawać z sosem, sałatkami, frytkami.

Opis

Smacznego

Podobne przepisy

Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Średni Do 1 godz
Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Gulasz z dzika z kluseczkami

Łatwy Ponad 3 godz
Gulasz z dzika z kluseczkami

Schab po warszawsku

Średni Do 3 godz
Schab po warszawsku

Spaghetti

Średni Do 1 godz
Spaghetti

Bigos świąteczny

Średni Do 3 godz
Bigos świąteczny

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Średni Do 1,5 godz
Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Cannelloni z groszkiem

Średni Do 1 godz
Cannelloni z groszkiem

Cannelloni z mięsem mielonym

Średni Do 1 godz
Cannelloni z mięsem mielonym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!