0

Składniki

1 Sztuka
przyprawa do gyrosa
4 Łyżki
olej
3 Łyżki
woda
50 Dekagramów
Karkówka
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Karkówkę kroimy w kostkę.
  2. Przyprawę do gyrosa, wymieszaj z olejem i wodą, dodajemy do karkówki,
  3. Dokładnie mieszamy i smażymy do miękkości.
  4. Podawać z sosem, sałatkami, frytkami.

Opis

Smacznego

Podobne przepisy

Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Przepis
Średni Do 1 godz
Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Czosnkowa karkówka z ziemniakami na ostro pieczona w ketchup...

Przepis
Łatwy Do 2 godz
Czosnkowa karkówka z ziemniakami na ostro pieczona w ketchupie

Gołąbki z kaszą jęczmienną i grzybami

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Gołąbki z kaszą jęczmienną i grzybami

Gulasz z dzika z kluseczkami

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Gulasz z dzika z kluseczkami

Pęczotto z dynią, jarmużem, orzechami i kakao

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pęczotto z dynią, jarmużem, orzechami i kakao

Schab po warszawsku

Przepis
Średni Do 3 godz
Schab po warszawsku

Spaghetti

Przepis
Średni Do 1 godz
Spaghetti

Szaszłyki IV

Przepis
Średni Do 40 min
Szaszłyki IV

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem
Artykuł

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!