Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Karaibskie sajgonki to idealny przepis na wieczór. Sajgonki z krewetkami, warzywami i makaronem chińskim to oryginalny sposób na przystawkę.
1 | Łyżeczka |
Olej sezamowy
|
|
100 | Gramów |
Fasola mung kiełki
|
|
100 | Gramów | ||
1 | Sztuka |
ciasto francuskie
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
12 | Sztuk |
Krewetki
|
|
0.5 | Sztuki |
Sok z limonek
|
|
0.5 | Sztuki |
Papryczka chili
|
|
0.5 | Sztuki |
papryka czerwona
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |