Kapusta pekińska zasmażana
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Kapusta pekińska zasmażana](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975454783.jpeg&w=3840&q=75)
Potrawa wymyślona przeze mnie.
0
0 / 0
Potrawa wymyślona przeze mnie.
6
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
50 wino białe wytrawne
1 szczyp. sól
1 szczyp. pieprz kolorowy
1 szt. kapusta pekińska
1 szt. cebula
3 łyżka olej
Przygotowanie
1
Kapustę kroimy w paski, cebulę w kostkę. Cebulę podsmażamy na oleju dodajemy kapustę pekińską, podlewamy winem i dusimy do miękkości. Doprawiamy do smaku.