0

Składniki

50 Mililitrów
wino białe wytrawne
1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz kolorowy
1 Sztuka
kapusta pekińska
1 Sztuka
cebula
3 Łyżki
olej
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kapustę kroimy w paski, cebulę w kostkę. Cebulę podsmażamy na oleju dodajemy kapustę pekińską, podlewamy winem i dusimy do miękkości. Doprawiamy do smaku.

Opis

Potrawa wymyślona przeze mnie.

Podobne przepisy

Sałatka z kaszą, pomidorami i rukolą

Łatwy Do 40 min

Pasztet pomidorowy

Średni Ponad 3 godz

Sałatka śledziowa

Łatwy Do 1 godz

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min

Makaron (kokardki) z boczkiem i białym serem

Łatwy Do 40 min

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!