Kapusta pekińska - uodparniająca ( mój przepis)

m7
Kapusta pekińska - uodparniająca ( mój przepis)

0

0 / 0

Niezwykle smaczna, szybka w wykonaniu, zapobiega przeziębieniom, zbija cholesterol, dobrze komponuje się z potrawami mięsnymi, rybami

5

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


5 porcji

Składniki

1 szczyp. sól

1 szt. kapusta pekińska

0.50 szt. cytryna

1 szt. czosnek

4 łyżka oliwa z oliwek

Przygotowanie


1

Kapustę poszatkować, dodać czosnek przeciśnięty przez praskę, sok z cytryny, oliwę i sól. Dokładnie wymieszać.

2

przygotować na 10 minut przed podaniem aby kapusta zmiękła.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

113

kcal

Białka

2

gram

Węglowodany

9

gram

Tłuszcze

8

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły