Kapusta pekińska - uodparniająca ( mój przepis)
m7
Niezwykle smaczna, szybka w wykonaniu, zapobiega przeziębieniom, zbija cholesterol, dobrze komponuje się z potrawami mięsnymi, rybami
Wartości odżywcze na porcję
Energia
113
kcal
Białka
2
gram
Węglowodany
9
gram
Tłuszcze
8
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
0
0 / 0
Niezwykle smaczna, szybka w wykonaniu, zapobiega przeziębieniom, zbija cholesterol, dobrze komponuje się z potrawami mięsnymi, rybami
5
Składniki
15 min
Przygotowanie
Składniki
5 porcji
Składniki
1 szczyp. sól
1 szt. kapusta pekińska
0.50 szt. cytryna
1 szt. czosnek
4 łyżka oliwa z oliwek
Przygotowanie
Kapustę poszatkować, dodać czosnek przeciśnięty przez praskę, sok z cytryny, oliwę i sól. Dokładnie wymieszać.
przygotować na 10 minut przed podaniem aby kapusta zmiękła.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
113
kcal
Białka
2
gram
Węglowodany
9
gram
Tłuszcze
8
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.