Kapusta pekińska - uodparniająca ( mój przepis)
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Kapusta pekińska - uodparniająca ( mój przepis)](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699974317139.jpeg&w=3840&q=75)
Niezwykle smaczna, szybka w wykonaniu, zapobiega przeziębieniom, zbija cholesterol, dobrze komponuje się z potrawami mięsnymi, rybami
0
0 / 0
Niezwykle smaczna, szybka w wykonaniu, zapobiega przeziębieniom, zbija cholesterol, dobrze komponuje się z potrawami mięsnymi, rybami
5
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
5 porcji
Składniki
1 szczyp. sól
1 szt. kapusta pekińska
0.50 szt. cytryna
1 szt. czosnek
4 łyżka oliwa z oliwek
Przygotowanie
1
Kapustę poszatkować, dodać czosnek przeciśnięty przez praskę, sok z cytryny, oliwę i sól. Dokładnie wymieszać.
2
przygotować na 10 minut przed podaniem aby kapusta zmiękła.