Kapusta pekińska - uodparniająca ( mój przepis)
m7
Niezwykle smaczna, szybka w wykonaniu, zapobiega przeziębieniom, zbija cholesterol, dobrze komponuje się z potrawami mięsnymi, rybami
0
0 / 0
Niezwykle smaczna, szybka w wykonaniu, zapobiega przeziębieniom, zbija cholesterol, dobrze komponuje się z potrawami mięsnymi, rybami
5
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
5 porcji
Składniki
1 szczyp. sól
1 szt. kapusta pekińska
0.50 szt. cytryna
1 szt. czosnek
4 łyżka oliwa z oliwek
Przygotowanie
1
Kapustę poszatkować, dodać czosnek przeciśnięty przez praskę, sok z cytryny, oliwę i sól. Dokładnie wymieszać.
2
przygotować na 10 minut przed podaniem aby kapusta zmiękła.