0

Składniki

1 Szczypta
pieprz
1 Szczypta
sól
1 Szczypta
cukier
1 Sztuka
Kapusta czerwona
1 Sztuka
cebula
2 Łyżki
ocet balsamiczny
3 Łyżki
majonez
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kapustę szatkujemy. Mieszamy z octem i pokrojoną w kostkę cebulę. Posypujemy cukrem przekładamy do garnka i dusimy 15 min pod przykryciem. Następnie dodajemy majonez, posypujemy solą sezamową i gotowe. Można też dodać nać pietruszki.

Opis

z solą sezamową

Podobne przepisy

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Łatwy Do 40 min
Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Łatwy Do 40 min
Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Sos chrzanowy

Łatwy Do 40 min
Sos chrzanowy

Zapiekanka Makaronowa z Bezą, Owocami i Ajerkoniakiem

Łatwy Do 40 min
Zapiekanka Makaronowa z Bezą, Owocami i Ajerkoniakiem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!