0

Składniki

1 Łyżeczka
sól
1 Łyżeczka
pieprz
1 Sztuka
Kapusta
1 Sztuka
marchew
1 Sztuka
kostka rosołowa
1 Sztuka
Koper włoski
1 Sztuka
szczypiorek
20 Dekagramów
kiełbasa
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kapustę szatkujemy, wrzucamy do gotującej się wody i chwilę gotujemy, aż kapusta trochę zmięknie. Odcedzamy.
  2. Do kapusty dolewamy trochę wody, wkładamy kostkę rosołową i startą marchewkę. Chwilę gotujemy.
  3. Kiełbasę kroimy w kostkę, przesmażamy na patelni i dodajemy do kapusty, mieszamy.
  4. Do kapusty dodajemy pokrojony szczypiorek i koperek, doprawiamy i jeszcze chwilę gotujemy.

Opis

Pyszne i zdrowe danie.

Podobne przepisy

Gulasz z dzika z kluseczkami

Łatwy Ponad 3 godz
Gulasz z dzika z kluseczkami

Kokardki z pieczarkami

Łatwy Do 1 godz
Kokardki z pieczarkami

Kotleciki z młodej kapusty

Łatwy Do 1 godz
Kotleciki z młodej kapusty

Łosoś saute z ogórkiem

Łatwy Do 1 godz
Łosoś saute z ogórkiem

Makaron pióra z brokułami

Łatwy Do 1 godz
Makaron pióra z brokułami

Pasztet z cukinii

Łatwy Do 40 min
Pasztet z cukinii

Penne funghi

Łatwy Do 1 godz
Penne funghi

Pierogi wigilijne (z kapustą i grzybami)

Średni Do 3 godz
Pierogi wigilijne (z kapustą i grzybami)

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!