0

Składniki

1 Łyżeczka
sól
1 Łyżeczka
pieprz
1 Sztuka
Kapusta
1 Sztuka
marchew
1 Sztuka
kostka rosołowa
1 Sztuka
Koper włoski
1 Sztuka
szczypiorek
20 Dekagramów
kiełbasa
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Kapustę szatkujemy, wrzucamy do gotującej się wody i chwilę gotujemy, aż kapusta trochę zmięknie. Odcedzamy.
  2. Do kapusty dolewamy trochę wody, wkładamy kostkę rosołową i startą marchewkę. Chwilę gotujemy.
  3. Kiełbasę kroimy w kostkę, przesmażamy na patelni i dodajemy do kapusty, mieszamy.
  4. Do kapusty dodajemy pokrojony szczypiorek i koperek, doprawiamy i jeszcze chwilę gotujemy.

Opis

Pyszne i zdrowe danie.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!