0

Składniki

1 Łyżeczka
sól
1 Łyżeczka
pieprz
1 Sztuka
Kapusta
1 Sztuka
marchew
1 Sztuka
kostka rosołowa
1 Sztuka
Koper włoski
1 Sztuka
szczypiorek
20 Dekagramów
kiełbasa
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kapustę szatkujemy, wrzucamy do gotującej się wody i chwilę gotujemy, aż kapusta trochę zmięknie. Odcedzamy.
  2. Do kapusty dolewamy trochę wody, wkładamy kostkę rosołową i startą marchewkę. Chwilę gotujemy.
  3. Kiełbasę kroimy w kostkę, przesmażamy na patelni i dodajemy do kapusty, mieszamy.
  4. Do kapusty dodajemy pokrojony szczypiorek i koperek, doprawiamy i jeszcze chwilę gotujemy.

Opis

Pyszne i zdrowe danie.

Podobne przepisy

Kotleciki z młodej kapusty

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kotleciki z młodej kapusty

Pierogi wigilijne (z kapustą i grzybami)

Przepis
Średni Do 3 godz
Pierogi wigilijne (z kapustą i grzybami)

Bigos z kiszonej kapusty

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos z kiszonej kapusty

Kluski śląskie z sosem mięsnym

Przepis
Średni Do 1 godz
Kluski śląskie z sosem mięsnym

Kotlety z ryżu i pieczarek

Przepis
Średni Do 1 godz
Kotlety z ryżu i pieczarek

Indycze golonki duszone z cebulą

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Indycze golonki duszone z cebulą

Zapiekanka z kurczakiem i fasolką

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Zapiekanka z kurczakiem i fasolką

Kokardki z pieczarkami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kokardki z pieczarkami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!