Kapusta kiszona z kaparami
m7
Nowa wersja tradycyjnej surówki- elegancka i zdrowa.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
b/d
Białka
b/d
Węglowodany
b/d
Tłuszcze
b/d
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
0
0 / 0
Nowa wersja tradycyjnej surówki- elegancka i zdrowa.
4
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
6 porcji
Składniki
3 łyżecz. cukier
400 g kapusta kiszona
100 g kapary
3 łyżka oliwa z oliwek
Przygotowanie
1
Odcisnąć sok z kapusty.
2
Kapustę drobno pokroić, zalać oliwą, wymieszać z cukrem i wstawić do lodówki na 15 minut.
3
Jeszce raz wymieszać, sprawdzić, czy cukier się rozpuścił.
4
Dorzucić kapary, przemieszać i podawać.