Kapusta kiszona z kaparami
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Kapusta kiszona z kaparami](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699977133558.jpeg&w=3840&q=75)
Nowa wersja tradycyjnej surówki- elegancka i zdrowa.
0
0 / 0
Nowa wersja tradycyjnej surówki- elegancka i zdrowa.
4
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
6 porcji
Składniki
3 łyżecz. cukier
400 g kapusta kiszona
100 g kapary
3 łyżka oliwa z oliwek
Przygotowanie
1
Odcisnąć sok z kapusty.
2
Kapustę drobno pokroić, zalać oliwą, wymieszać z cukrem i wstawić do lodówki na 15 minut.
3
Jeszce raz wymieszać, sprawdzić, czy cukier się rozpuścił.
4
Dorzucić kapary, przemieszać i podawać.