Kapusta kiszona z cebulką na słodko
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Kapusta kiszona z cebulką na słodko](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699977134797.jpeg&w=3840&q=75)
Doskonała jako dodatek do obiadów lub tłustych dań
0
0 / 0
Doskonała jako dodatek do obiadów lub tłustych dań
5
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
1 szczyp. sól
2 łyżecz. cukier
1 szt. cebula
2 łyżka oliwa z oliwek
30 dag. kapusta kiszona
Przygotowanie
1
Kapustę kiszoną kroimy (polecam tą z przepisu "Kapusta kiszona z kminkiem”) i polewamy oliwą. Dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę, cukier i dokładnie mieszamy. W razie potrzeby dodajemy sól do smaku.