Kapusta kiszona z cebulką na słodko

m7
Kapusta kiszona z cebulką na słodko

0

0 / 0

Doskonała jako dodatek do obiadów lub tłustych dań

5

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


2 porcje

Składniki

1 szczyp. sól

2 łyżecz. cukier

1 szt. cebula

2 łyżka oliwa z oliwek

30 dag. kapusta kiszona

Przygotowanie


1

Kapustę kiszoną kroimy (polecam tą z przepisu "Kapusta kiszona z kminkiem”) i polewamy oliwą. Dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę, cukier i dokładnie mieszamy. W razie potrzeby dodajemy sól do smaku.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

155

kcal

Białka

1

gram

Węglowodany

15

gram

Tłuszcze

10

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły