0

Składniki

1 Szczypta
sól
2 Łyżeczki
cukier
1 Sztuka
cebula
2 Łyżki
oliwa z oliwek
30 Dekagramów
kapusta kiszona
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kapustę kiszoną kroimy (polecam tą z przepisu "Kapusta kiszona z kminkiem”) i polewamy oliwą. Dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę, cukier i dokładnie mieszamy. W razie potrzeby dodajemy sól do smaku.

Opis

Doskonała jako dodatek do obiadów lub tłustych dań

Podobne przepisy

Sałatka z kaszą, pomidorami i rukolą

Łatwy Do 40 min.

Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Trudny Do 40 min.

Pasztet pomidorowy

Średni Ponad 3 godz.

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Łatwy Do 40 min.

Sałatka makaronowa z twarogiem

Łatwy Do 1 godz.

Sałatka śledziowa

Łatwy Do 1 godz.

Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Łatwy Do 40 min.

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!