0

Składniki

1 Szczypta
sól
2 Łyżeczki
cukier
1 Sztuka
cebula
2 Łyżki
oliwa z oliwek
30 Dekagramów
kapusta kiszona
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kapustę kiszoną kroimy (polecam tą z przepisu "Kapusta kiszona z kminkiem”) i polewamy oliwą. Dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę, cukier i dokładnie mieszamy. W razie potrzeby dodajemy sól do smaku.

Opis

Doskonała jako dodatek do obiadów lub tłustych dań

Podobne przepisy

Marynowane kozaki

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Marynowane kozaki

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Groch z kapusta i grzybami

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Groch z kapusta i grzybami

Bigos kaszubski

Przepis
Średni Do 1 godz
Bigos kaszubski

Szaszłyk z ziemniaków

Przepis
Średni Do 1 godz
Szaszłyk z ziemniaków

Szaszłyki z krewetek

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Szaszłyki z krewetek

Grillowany bakłażan

Przepis
Łatwy Do 15 min
Grillowany bakłażan

Jajecznica z cebulą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Jajecznica z cebulą

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!