Kapusta kiszona
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Kapusta kiszona](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976381548.jpeg&w=3840&q=75)
idealna do golonki
0
0 / 0
idealna do golonki
3
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
3 porcje
Składniki
300 g kapusta kiszona
1 szt. cebula
1 łyżka smalec
Przygotowanie
1
Cebulę kroimy w kostkę. Kapustę odsączamy z soku, łączymy z cebulą. W garnuszku roztapiamy smalec dodajemy kapustę i prażymy pod przykryciem aż cebulka i kapustą zmiękną i przejdą smakiem.