Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis na pełną smaku i aromatu kapustę z pomidorami i szynką.
1 | Szczypta |
majeranek
|
|
0.5 | Sztuki |
kapusta biała
|
|
1 | Sztuka | ||
30 | Dekagramów |
Szynka wieprzowa gotowana
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
30 | Dekagramów |
boczek wędzony
|
|
40 | Dekagramów | ||
2 | Łyżki |
olej słonecznikowy
|
|
1 | Łyżka |
sok z cytryny
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |