Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Polecamy pyszny kapuśniak ale tym razem z kapusty pekińskiej i papryki. Rozgrzewająca zupa na chłodne dni.
1 | Sztuka |
kapusta pekińska
|
|
1 | Łyżeczka | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
1 | Łyżeczka |
sok z cytryny
|
|
3 | Szklanki |
bulion warzywny
|
|
1 | Sztuka |
marchew
|
|
4 | Sztuki |
ziemniaki
|
|
2 | Szklanki |
oliwa
|
|
2 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
1 | Łyżka |
nać pietruszki
|
|
0.5 | Łyżeczki |
Cząber
|
|
0.5 | Łyżeczki |
papryka czerwona słodka
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |