Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kapuśniak z kapusty kiszonej to gęsta, kwaśna i pożywna zupa. Z dodatkiem słoniny i podsmażonej cebulki ma wyjątkowy aromat i smak.
50 | Dekagramów |
kapusta kiszona
|
|
2 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
korzeń pietruszki
|
|
2 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
seler
|
|
10 | Dekagramów |
Słonina
|
|
4 | Szczypty |
sól
|
|
2 | Szczypty |
pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |