Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zupa na chłodne dni.
1.5 | Litra |
Wywar z kości
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
1 | Łyżka |
mąka pszenna tortowa
|
|
60 | Dekagramów |
kapusta kiszona
|
|
5 | Dekagramów |
boczek wędzony
|
|
3 | Dekagramy |
smalec
|
|
5 | Szczypt |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |