Kapuśniaczek z kiszonej kapusty
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Kapuśniaczek z kiszonej kapusty](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973504112.jpeg&w=3840&q=75)
zupa z kiszonej kapusty
0
0 / 0
zupa z kiszonej kapusty
7
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
0.50 kg kapusta kiszona
1 łyżecz. przyprawa typu vegeta
2 l wywar z kości
1 szt. marchew
1 szt. korzeń pietruszki
2 szt. liść laurowy
3 szt. ziele angielskie
Przygotowanie
1
Zagotowujemy wywar.Wkładamy do niego kiszoną kapustę,startą marchewkę,pokrojoną pietruszkę i liść laurowy i ziele.Gotujemy tak dlugo aż kapusta będzie miekka.Doprawiamy do smaku.