0

Składniki

0.5 Kilograma
kapusta kiszona
1 Łyżeczka
przyprawa typu vegeta
2 Litry
Wywar z kości
1 Sztuka
marchew
1 Sztuka
korzeń pietruszki
2 Sztuki
liść laurowy
3 Sztuki
ziele angielskie
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Zagotowujemy wywar.Wkładamy do niego kiszoną kapustę,startą marchewkę,pokrojoną pietruszkę i liść laurowy i ziele.Gotujemy tak dlugo aż kapusta będzie miekka.Doprawiamy do smaku.

Opis

zupa z kiszonej kapusty

Podobne przepisy

Zupa grzybowa z makaronem muszelki

Średni Do 1 godz

Zupa rybna z makaronem jajeczna krajaneczka

Trudny Do 3 godz

Jesienna zupa jarzynowa

Łatwy Do 40 min

Rosół

Średni Do 1 godz

Zupa grzybowa

Średni Do 3 godz

Zupa minestone

Łatwy Do 40 min

Zupa szczawiowa z makaronem

Łatwy Do 1 godz

Krem z dyni

Łatwy Do 1 godz

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!