Kania w panierce
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Kania w panierce](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975295386.jpeg&w=3840&q=75)
bardzo dobra, nawet nie wiedziałem że grzyb może być taki dobry
1
0 / 0
bardzo dobra, nawet nie wiedziałem że grzyb może być taki dobry
5
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
3 porcje
Składniki
3 szczyp. sól
0.50 szkl. bułka tarta
3 szt. kania
1 szt. jajko
0.50 szkl. lubella mąka puszysta uniwersalna
Przygotowanie
1
Kanie oczyścić, osolić, obtoczyć w mące, następnie w jajku, potem w bułce tartej.
2
Smażyć na patelni.
3
Najlepiej smakują ciepłe.