0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
1 Szklanka
bułka tarta
0.5 Szklanki
Ser edamski tłusty
8 Sztuk
Mortadela
1 Sztuka
jajko
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Jajko należy roztrzepać z solą i pieprzem. Mortadelę obtoczyć w jajku a potem w bułce tartej. Smażyć najpierw z jednej strony za chrupko. Przewrócić na drugą i posypać serem, gdy się rozpuści poukładać kawałki mortadeli.
  2. Poukładać plastry pomidora i polać ketchupem.

Opis

szybki sposób na kolację

Podobne przepisy

Bułeczki

Średni Do 3 godz
Bułeczki

BUŁECZKI DYNIOWE

Średni Do 1,5 godz
BUŁECZKI DYNIOWE

Bułeczki dyniowe z kakaowymi powidłami

Średni Do 2 godz
Bułeczki dyniowe z kakaowymi powidłami

Bułeczki maślane

Średni Do 1 godz
Bułeczki maślane

Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Łatwy Do 40 min
Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Chleb

Średni Do 3 godz
Chleb

Chleb czekoladowy

Łatwy Ponad 3 godz
Chleb czekoladowy

Chleb kakaowy

Łatwy Do 3 godz
Chleb kakaowy

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!