0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
1 Szklanka
bułka tarta
0.5 Szklanki
Ser edamski tłusty
8 Sztuk
Mortadela
1 Sztuka
jajko
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Jajko należy roztrzepać z solą i pieprzem. Mortadelę obtoczyć w jajku a potem w bułce tartej. Smażyć najpierw z jednej strony za chrupko. Przewrócić na drugą i posypać serem, gdy się rozpuści poukładać kawałki mortadeli.
  2. Poukładać plastry pomidora i polać ketchupem.

Opis

szybki sposób na kolację

Podobne przepisy

Chleb jak z piekarni

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Chleb jak z piekarni

Chlebek czosnkowo-ziołowy

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Chlebek czosnkowo-ziołowy

Domowe bułki

Przepis
Średni Do 3 godz
Domowe bułki

Zapiekane kanapki na ciepło ze szpinakiem i kurczakiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Zapiekane kanapki na ciepło ze szpinakiem i kurczakiem

Bułeczki

Przepis
Średni Do 3 godz
Bułeczki

BUŁECZKI DYNIOWE

Przepis
Średni Do 1,5 godz
BUŁECZKI DYNIOWE

Bułeczki dyniowe z kakaowymi powidłami

Przepis
Średni Do 2 godz
Bułeczki dyniowe z kakaowymi powidłami

Bułeczki maślane

Przepis
Średni Do 1 godz
Bułeczki maślane

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!