Example thumb
0

Składniki

1 Szczypta
Pieprz kolorowy mielony
4 Sztuki
Kromka chleba pszennego
4 Sztuki
Grzyby marynowane
4 Sztuki
Plaster sera żółtego,
4 Sztuki
Plaster cebuli
1 Łyżka
Posiekana natka pietruszki
3 Dekagramy
masło
20 Dekagramów
tuńczyk w sosie własnym
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Chleb posmarować masłem. Tuńczyka rozgnieść widelcem, dodać drobno posiekane grzybki i cebulę pokrojoną w kosteczkę, przyprawić masę pieprzem, wymieszać, równomiernie rozprowadzić na chlebie, przykryć plastrem żółtego sera .
  2. Tak przygotowane kanapki zapiec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni c. Przed podaniem posypać posiekaną natką pietruszki.

Opis

Przepis znalazłem w serwisie kulinarym pychotka.Pl

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!