0

Składniki

1 Szczypta
Pieprz kolorowy mielony
4 Sztuki
Kromka chleba pszennego
4 Sztuki
Grzyby marynowane
4 Sztuki
Plaster sera żółtego,
4 Sztuki
Plaster cebuli
1 Łyżka
Posiekana natka pietruszki
3 Dekagramy
masło
20 Dekagramów
tuńczyk w sosie własnym
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Chleb posmarować masłem. Tuńczyka rozgnieść widelcem, dodać drobno posiekane grzybki i cebulę pokrojoną w kosteczkę, przyprawić masę pieprzem, wymieszać, równomiernie rozprowadzić na chlebie, przykryć plastrem żółtego sera .
  2. Tak przygotowane kanapki zapiec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni c. Przed podaniem posypać posiekaną natką pietruszki.

Opis

Przepis znalazłem w serwisie kulinarym pychotka.Pl

Podobne przepisy

Bułeczki

Średni Do 3 godz
Bułeczki

BUŁECZKI DYNIOWE

Średni Do 1,5 godz
BUŁECZKI DYNIOWE

Bułeczki maślane

Średni Do 1 godz
Bułeczki maślane

Chlebek dyniowy

Średni Do 1 godz
Chlebek dyniowy

Grzanki francuskie

Łatwy Do 40 min
Grzanki francuskie

Małpi chleb

Łatwy Do 3 godz
Małpi chleb

Tost francuski z karmelizowanymi owocami

Łatwy Do 40 min
Tost francuski z karmelizowanymi owocami

Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Łatwy Do 40 min
Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!