1

Składniki

0.5 Kostki
masło
1 Sztuka
Oscypek
2 Sztuki
Pieczywo tostowe
2 Łyżki
ketchup
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Chleb posmarować odrobiną masła, poukładać oscypek.
  2. Położyć na rozgrzanej patelni z tłuszczem, przykryć.
  3. Po chwili wlać odrobinkę wody, szybko przykryć, gdy oscypek jest miękki podawać polane ketchupem.

Opis

Kanapki na goraco, wspaniale na długie zimowe wieczory i ranki - polecam...

Podobne przepisy

Bułeczki

Przepis
Średni Do 3 godz
Bułeczki

BUŁECZKI DYNIOWE

Przepis
Średni Do 1,5 godz
BUŁECZKI DYNIOWE

Bułeczki maślane

Przepis
Średni Do 1 godz
Bułeczki maślane

Chlebek dyniowy

Przepis
Średni Do 1 godz
Chlebek dyniowy

Grzanki francuskie

Przepis
Łatwy Do 40 min
Grzanki francuskie

Małpi chleb

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Małpi chleb

Tost francuski z karmelizowanymi owocami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Tost francuski z karmelizowanymi owocami

Bułeczki dyniowe z kakaowymi powidłami

Przepis
Średni Do 2 godz
Bułeczki dyniowe z kakaowymi powidłami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!