1

Składniki

0.5 Kostki
masło
1 Sztuka
Oscypek
2 Sztuki
Pieczywo tostowe
2 Łyżki
ketchup
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Chleb posmarować odrobiną masła, poukładać oscypek.
  2. Położyć na rozgrzanej patelni z tłuszczem, przykryć.
  3. Po chwili wlać odrobinkę wody, szybko przykryć, gdy oscypek jest miękki podawać polane ketchupem.

Opis

Kanapki na goraco, wspaniale na długie zimowe wieczory i ranki - polecam...

Podobne przepisy

Bułeczki

Średni Do 3 godz
Bułeczki

BUŁECZKI DYNIOWE

Średni Do 1,5 godz
BUŁECZKI DYNIOWE

Bułeczki maślane

Średni Do 1 godz
Bułeczki maślane

Chlebek dyniowy

Średni Do 1 godz
Chlebek dyniowy

Grzanki francuskie

Łatwy Do 40 min
Grzanki francuskie

Małpi chleb

Łatwy Do 3 godz
Małpi chleb

Tost francuski z karmelizowanymi owocami

Łatwy Do 40 min
Tost francuski z karmelizowanymi owocami

Bułeczki dyniowe z kakaowymi powidłami

Średni Do 2 godz
Bułeczki dyniowe z kakaowymi powidłami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!