Kanapki „na dobry początek”
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
maspexdigital
![Kanapki „na dobry początek”](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975780859.jpeg&w=3840&q=75)
Mamy przepis na fantastyczne śniadanie! Chleb orkiszowy posmarowany aksamitną pastą warzywną Łowicz z bakłażanem i suszonymi pomidorami oraz dodatkami: soczystą wędliną, cebulką, a także natką pietruszki. To kanapki, obok których nie przejdziesz obojętnie.
0
5 / 2
Mamy przepis na fantastyczne śniadanie! Chleb orkiszowy posmarowany aksamitną pastą warzywną Łowicz z bakłażanem i suszonymi pomidorami oraz dodatkami: soczystą wędliną, cebulką, a także natką pietruszki. To kanapki, obok których nie przejdziesz obojętnie.
4
Składniki
2 min
Przygotowanie
Składniki
1 porcja
Składniki
1 opak. pasta warzywna łowicz z bakłażanem i suszonymi pomidorami
0.50 szt. cebula czerwona
6 plaster wędlina
1 szczyp. natka pietruszki
Przygotowanie
Chleb orkiszowy kroimy na kromki, a następnie w trójkąty. Na chleb nakładamy pastę warzywną.
Cebulę i szynkę kroimy w cienkie plasterki, a następnie układamy je na każdej kanapce. Wszystkie kanapeczki dekorujemy natką pietruszki. Smacznego!