Kanapki „na dobry początek”

maspexdigital
Kanapki „na dobry początek”

0

5 / 2

Mamy przepis na fantastyczne śniadanie! Chleb orkiszowy posmarowany aksamitną pastą warzywną Łowicz z bakłażanem i suszonymi pomidorami oraz dodatkami: soczystą wędliną, cebulką, a także natką pietruszki. To kanapki, obok których nie przejdziesz obojętnie.

4

Składniki

2 min

Przygotowanie

Składniki


1 porcja

Składniki

1 opak. pasta warzywna łowicz z bakłażanem i suszonymi pomidorami

0.50 szt. cebula czerwona

6 plast. wędlina

1 szcz. natka pietruszki

Przygotowanie


1

Chleb orkiszowy kroimy na kromki, a następnie w trójkąty. Na chleb nakładamy pastę warzywną.

2

Cebulę i szynkę kroimy w cienkie plasterki, a następnie układamy je na każdej kanapce. Wszystkie kanapeczki dekorujemy natką pietruszki. Smacznego!

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły