Kanapki „na dobry początek”
maspexdigital
Mamy przepis na fantastyczne śniadanie! Chleb orkiszowy posmarowany aksamitną pastą warzywną Łowicz z bakłażanem i suszonymi pomidorami oraz dodatkami: soczystą wędliną, cebulką, a także natką pietruszki. To kanapki, obok których nie przejdziesz obojętnie.
0
5 / 2
Mamy przepis na fantastyczne śniadanie! Chleb orkiszowy posmarowany aksamitną pastą warzywną Łowicz z bakłażanem i suszonymi pomidorami oraz dodatkami: soczystą wędliną, cebulką, a także natką pietruszki. To kanapki, obok których nie przejdziesz obojętnie.
4
Składniki
2 min
Przygotowanie
Składniki
1 porcja
Składniki
1 opak. pasta warzywna łowicz z bakłażanem i suszonymi pomidorami
0.50 szt. cebula czerwona
6 plast. wędlina
1 szcz. natka pietruszki
Przygotowanie
Chleb orkiszowy kroimy na kromki, a następnie w trójkąty. Na chleb nakładamy pastę warzywną.
Cebulę i szynkę kroimy w cienkie plasterki, a następnie układamy je na każdej kanapce. Wszystkie kanapeczki dekorujemy natką pietruszki. Smacznego!