Kanapki „mocy”
maspexdigital
0
5 / 1
Awokado ma właściwości przeciwzapalne i długo podtrzymuje poczucie sytości. Jego obecność na śniadaniowej kanapce da ci mnóstwo energii na cały dzień. A z puszystą pastą z cukinii i curry będzie smakować wyśmienicie!
3
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
1 opak. pasta warzywna łowicz z cukinią i curry
1 szt. awokado
2 łyżeczka natka pietruszki
Przygotowanie
1
Chleb kroimy na kromki i nakładamy na każdą kanapkę pastę warzywną z cukinią i curry.
2
Awokado obieramy, usuwamy pestkę i kroimy w plasterki lub większe kawałki- tak jak lubimy, a następnie układamy na każdej kanapce.
3
Całość dekorujemy posiekaną natką pietruszki. Smacznego!