0

Składniki

0 Mililitrów
masło
2 Sztuki
Chleb zwykły
2 Sztuki
ser żółty
1 Sztuka
pieczarki
2 Sztuki
Wędlina
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. 1. Kromki chleba delikatnie posmarować masłem.
  2. 2. Ułożyć na kromeczkach po plasterku wędliny, pokroić plasterki pieczarek i przykryć serem żółtym (można jeszcze polać delikatnie keczupem przed położeniem sera żółtego) .
  3. 3. Włożyć do rozgrzanego piekarnika, piec tak długo, aż ser będzie roztopiony.
  4. 4. Jeść ciepłe :)

Opis

ciepłe kanapki z piekarnika, na śniadanie świetna sprawa

Podobne przepisy

Grzanki francuskie

Łatwy Do 40 min.

Małpi chleb

Łatwy Do 3 godz.

Tost francuski z karmelizowanymi owocami

Łatwy Do 40 min.

Chleb

Średni Do 3 godz.

Chleb czekoladowy

Łatwy Ponad 3 godz.

Chleb kakaowy

Łatwy Do 3 godz.

Chleb pełnoziarnisty ze słonecznikiem

Średni Ponad 3 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!