0

Składniki

0 Mililitrów
masło
2 Sztuki
Chleb zwykły
2 Sztuki
ser żółty
1 Sztuka
pieczarki
2 Sztuki
Wędlina
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. 1. Kromki chleba delikatnie posmarować masłem.
  2. 2. Ułożyć na kromeczkach po plasterku wędliny, pokroić plasterki pieczarek i przykryć serem żółtym (można jeszcze polać delikatnie keczupem przed położeniem sera żółtego) .
  3. 3. Włożyć do rozgrzanego piekarnika, piec tak długo, aż ser będzie roztopiony.
  4. 4. Jeść ciepłe :)

Opis

ciepłe kanapki z piekarnika, na śniadanie świetna sprawa

Podobne przepisy

Grzanki francuskie

Łatwy Do 40 min
Grzanki francuskie

Bułeczki

Średni Do 3 godz
Bułeczki

BUŁECZKI DYNIOWE

Średni Do 1,5 godz
BUŁECZKI DYNIOWE

Bułeczki maślane

Średni Do 1 godz
Bułeczki maślane

Chlebek dyniowy

Średni Do 1 godz
Chlebek dyniowy

Małpi chleb

Łatwy Do 3 godz
Małpi chleb

Tost francuski z karmelizowanymi owocami

Łatwy Do 40 min
Tost francuski z karmelizowanymi owocami

Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Łatwy Do 40 min
Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!