Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kanapka z siekaną wołowiną to doskonały wybór na szybką i pożywną przekąskę, kolację lub lunch. Tatar podany na chrupiących grzankach w towarzystwie kiszonego ogórka przypadnie do gustu wszystkim fanom wyjątkowych połączeń i wyrazistych smaków. Jeżeli szukasz pomysłu na niebanalne i pyszne kanapki, koniecznie spróbuj przepisu na kanapkę z polędwicą wołową!
300 | Gramów |
Polędwica wołowa
|
|
50 | Gramów | ||
![]() |
|||
20 | Gramów | ||
2 | Łyżeczki |
Musztarda francuska
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |