Kanapka z siekaną wołowiną
kontakt_1
Kanapka z siekaną wołowiną to doskonały wybór na szybką i pożywną przekąskę, kolację lub lunch. Tatar podany na chrupiących grzankach w towarzystwie kiszonego ogórka przypadnie do gustu wszystkim fanom wyjątkowych połączeń i wyrazistych smaków. Jeżeli szukasz pomysłu na niebanalne i pyszne kanapki, koniecznie spróbuj przepisu na kanapkę z polędwicą wołową!
Wartości odżywcze na porcję
Energia
512
kcal
Białka
37
gram
Węglowodany
2
gram
Tłuszcze
39
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
0
0 / 0
Kanapka z siekaną wołowiną to doskonały wybór na szybką i pożywną przekąskę, kolację lub lunch. Tatar podany na chrupiących grzankach w towarzystwie kiszonego ogórka przypadnie do gustu wszystkim fanom wyjątkowych połączeń i wyrazistych smaków. Jeżeli szukasz pomysłu na niebanalne i pyszne kanapki, koniecznie spróbuj przepisu na kanapkę z polędwicą wołową!
6
Składniki
40 min
Przygotowanie
Składniki
2 porcje
Składniki
300 g polędwica wołowa
50 g ogórek kiszony krakus
20 g czerwona cebula
2 łyżecz. musztarda francuska
1 szczyp. sól
1 szczyp. pieprz
Przygotowanie
Mięso, ogórki i cebulę drobno pokroić.
Wszystkie składniki mieszamy ze sobą.
Tatara serwujemy na chrupiących grzankach z pieczywa.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
512
kcal
Białka
37
gram
Węglowodany
2
gram
Tłuszcze
39
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.