Kanapka z siekaną wołowiną
kontakt_1
Kanapka z siekaną wołowiną to doskonały wybór na szybką i pożywną przekąskę, kolację lub lunch. Tatar podany na chrupiących grzankach w towarzystwie kiszonego ogórka przypadnie do gustu wszystkim fanom wyjątkowych połączeń i wyrazistych smaków. Jeżeli szukasz pomysłu na niebanalne i pyszne kanapki, koniecznie spróbuj przepisu na kanapkę z polędwicą wołową!
0
0 / 0
Kanapka z siekaną wołowiną to doskonały wybór na szybką i pożywną przekąskę, kolację lub lunch. Tatar podany na chrupiących grzankach w towarzystwie kiszonego ogórka przypadnie do gustu wszystkim fanom wyjątkowych połączeń i wyrazistych smaków. Jeżeli szukasz pomysłu na niebanalne i pyszne kanapki, koniecznie spróbuj przepisu na kanapkę z polędwicą wołową!
6
Składniki
40 min
Przygotowanie
Składniki
2 porcje
Składniki
300 g polędwica wołowa
50 g ogórek kiszony krakus
20 g czerwona cebula
2 łyżeczka musztarda francuska
1 szcz. sól
1 szcz. pieprz
Przygotowanie
Mięso, ogórki i cebulę drobno pokroić.
Wszystkie składniki mieszamy ze sobą.
Tatara serwujemy na chrupiących grzankach z pieczywa.