Kanapka z siekaną wołowiną

kontakt_1
Kanapka z siekaną wołowiną

0

0 / 0

Kanapka z siekaną wołowiną to doskonały wybór na szybką i pożywną przekąskę, kolację lub lunch. Tatar podany na chrupiących grzankach w towarzystwie kiszonego ogórka przypadnie do gustu wszystkim fanom wyjątkowych połączeń i wyrazistych smaków. Jeżeli szukasz pomysłu na niebanalne i pyszne kanapki, koniecznie spróbuj przepisu na kanapkę z polędwicą wołową!

6

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


2 porcje

Składniki

300 g polędwica wołowa

50 g ogórek kiszony krakus

20 g czerwona cebula

2 łyżecz. musztarda francuska

1 szczyp. sól

1 szczyp. pieprz

Przygotowanie


1

Mięso, ogórki i cebulę drobno pokroić.

2

Wszystkie składniki mieszamy ze sobą.

3

Tatara serwujemy na chrupiących grzankach z pieczywa.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

512

kcal

Białka

37

gram

Węglowodany

2

gram

Tłuszcze

39

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły