Kanapka z siekaną wołowiną
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
kontakt_1
![Kanapka z siekaną wołowiną](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699977335286.jpeg&w=3840&q=75)
Kanapka z siekaną wołowiną to doskonały wybór na szybką i pożywną przekąskę, kolację lub lunch. Tatar podany na chrupiących grzankach w towarzystwie kiszonego ogórka przypadnie do gustu wszystkim fanom wyjątkowych połączeń i wyrazistych smaków. Jeżeli szukasz pomysłu na niebanalne i pyszne kanapki, koniecznie spróbuj przepisu na kanapkę z polędwicą wołową!
0
0 / 0
Kanapka z siekaną wołowiną to doskonały wybór na szybką i pożywną przekąskę, kolację lub lunch. Tatar podany na chrupiących grzankach w towarzystwie kiszonego ogórka przypadnie do gustu wszystkim fanom wyjątkowych połączeń i wyrazistych smaków. Jeżeli szukasz pomysłu na niebanalne i pyszne kanapki, koniecznie spróbuj przepisu na kanapkę z polędwicą wołową!
6
Składniki
40 min
Przygotowanie
Składniki
2 porcje
Składniki
300 g polędwica wołowa
50 g ogórek kiszony krakus
20 g czerwona cebula
2 łyżecz. musztarda francuska
1 szczyp. sól
1 szczyp. pieprz
Przygotowanie
Mięso, ogórki i cebulę drobno pokroić.
Wszystkie składniki mieszamy ze sobą.
Tatara serwujemy na chrupiących grzankach z pieczywa.