0

Składniki

1 Sztuka
Bagietka
30 Gramów
Schab pieczony
30 Gramów
majonez
15 Gramów
konfitura z dzikiej róży Łowicz
15 Gramów
Rukola
1 Opakowanie
ingridient
ogórki konserwowe krakus
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Bagietkę przeciąć na pół. W misce wymieszać majonez wraz z konfiturą z dzikiej róży Łowicz i posmarować obie połówki bułki.
  2. Następnie nałożyć rucolę i pokrojony w plastry półgęsek, na sam wierzch ułożyć pokrojonego w długie plastry ogórka i nałożyć wierzchnią warstwę bagietki.

Podobne przepisy

Grillowane bruschetty z czosnkiem i pomidorami

Łatwy Do 15 min
Grillowane bruschetty z czosnkiem i pomidorami

Jajka faszerowane pieczarkami

Łatwy Do 1 godz
Jajka faszerowane pieczarkami

Łosoś w galarecie z warzywami

Średni Do 2 godz
Łosoś w galarecie z warzywami

Mini burgery

Łatwy Do 3 godz
Mini burgery

Tartinki z pastą z tuńczyka i ogórkami korniszonami

Łatwy Do 15 min
Tartinki z pastą z tuńczyka i ogórkami korniszonami

Babeczki po męsku

Łatwy Do 40 min
Babeczki po męsku

Churrosy Kakaowe

Średni Do 3 godz
Churrosy Kakaowe

Ciasto z sercem

Łatwy Do 3 godz
Ciasto z sercem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!