0

Składniki

1 Szczypta
Szczypiorek suszony HERBES
1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
0.5 Kostki
masło
1 Sztuka
Pęczek szczypiorku
1 Sztuka
Cebula smażona KAMIS
1 Sztuka
Chleb
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Pokrojony chleb smarujemy masłem. Umyta i osuszona natkę szczypiorku, siekamy drobno i kładziemy na kanapce.
  2. Następnie sypiemy suszonym szczypiorkiem. Na górę dodajemy cebule smażoną kamis.
  3. Solimy i pieprzymy do smaku.

Opis

Ten przepis jest mojego autorstwa. Polecam na kolacje i sniadania.

Podobne przepisy

Małpi chleb

Łatwy Do 3 godz.

Chleb

Średni Do 3 godz.

Chleb czekoladowy

Łatwy Ponad 3 godz.

Chleb kakaowy

Łatwy Do 3 godz.

Chleb pełnoziarnisty ze słonecznikiem

Średni Ponad 3 godz.

Grzanki francuskie

Łatwy Do 40 min.

Tost francuski z karmelizowanymi owocami

Łatwy Do 40 min.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!