Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Słodko-morski smak delikatnych kalmarów, do tego chrupka panierka i odpowiedni dressing sprawiają, że są idealną przekąską ;)
1 | Szklanka | ||
![]() |
|||
0.5 | Kilograma |
Kalmary
|
|
1 | Szklanka |
bułka tarta
|
|
2 | Sztuki |
Jajka
|
|
1 | Łyżeczka |
Płatki chili
|
|
1 | Szczypta |
Sól morska
|
|
1 | Sztuka |
Olej rzepakowy
|
|
Dressing: |
|||
5 | Łyżek | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki |
Kwaśna śmietana
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
Sok z limonki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |