0

Składniki

1 Szczypta
cukier
1 Sztuka
Kalarepa
6 Sztuk
ananas plastry w syropie
1 Sztuka
pomarańcza
1 Łyżka
sok z cytryny
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kalarepę oskrobać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dodać pokrojonego w trójkąty ananasa i pokrojone cząstki pomarańczy. Skropić sokiem z cytryny i odstawić na 10 minut, żeby smaki sie połączyły. Smacznego.

Opis

Bardzo smaczna, lekko słodka w sam raz do smażonego sera.

Podobne przepisy

Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Trudny Do 40 min

Czekoladowy makaron z cytrynową ricottą i owocami

Łatwy Do 40 min

Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Łatwy Do 40 min

Kutia

Średni Ponad 3 godz

Pierniczki

Średni Do 1 godz

Pożywna sałatka obiadowa - kokardki z kukurydzą, pomidorami...

Łatwy Do 40 min

Sałatka makaronowa z mango

Łatwy Do 1 godz

Sałatka owocowa z makaronem czekoladowym na tartaletkach

Średni Do 1 godz

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!