Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Uwielbiam smak sera i kalafiora więc postanowiłam je połączyć w tej pysznej zupce:)
1 | Szczypta |
papryka słodka
|
|
1 | Szczypta |
gałka muszkatołowa
|
|
1 | Szczypta |
curry
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
2 | Litry |
Wywar warzywny
|
|
100 | Gramów |
Serek topiony
|
|
0.5 | Szklanki |
mleko
|
|
1 | Sztuka |
kalafior
|
|
2 | Sztuki |
Kromka chleba tostowego
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kalkulator miar |
Pesto to specjalność kuchni włoskiej. Ten cudowny dodatek do potraw to samo zdrowie na talerzu. Podobno było znany już w średniowieczu. Co sprawiło, że do tej pory utrzymuje swą popularność, a liczba jego zwolenników wciąż wzrasta? Smak i zdrowe składniki – to jedyna odpowiedź!
Czytaj więcej