Kalafiorowe klopsy

m7
Kalafiorowe klopsy

0

0 / 0

Coś na piątkowy obiad .

9

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


8 porcji

Składniki

2 szcz. sól, pieprz

1 łyżeczka nać pietruszki

1 łyżeczka koper ogrodowy

1 łyżeczka masło

0.50 szkl. olej słonecznikowy

1 szt. kalafior

1 szt. jajko

1 szt. cebula

10 dek. bułka tarta

Przygotowanie


1

Kalafior podzielić na różyczki i ugotować na parze.

2

Cebulkę pokroić i zeszklić na maśle.

3

Kalafior rozdrobnić widelcem dodać pozostałe składniki ,doprawić do smaku i wymieszać.

4

Uformować klopsy ,panierować w bułce tartej i smażyć na oleju.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły