Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Chrupki kalafior w cieście to fajny pomysł na przekąskę w ciągu dnia czy też na spotkanie z przyjaciółmi. Przepis warzywny i bez mięsa to propozycja dla wszystkich, którzy szczególnie lubią warzywa.
kalafior w panierce: |
|||
300 | Gramów |
kalafior
|
|
100 | Gramów |
Mąka kukurydziana
|
|
100 | Mililitrów |
mleko
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Łyżeczka |
sok z cytryny
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Sztuka |
Olej rzepakowy
|
|
sos ketchupowy: |
|||
0.3 | Szklanki | ||
![]() |
|||
1 | Łyżka |
Sos teriyaki
|
|
1 | Szczypta |
Sól, cukier
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sok z cytryny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |