Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Połączenie prostoty z wyśmienitym smakiem. O czym mowa? Oczywiście o popularnym naleśniku! Wszystkim fanom tego mącznego dania proponujemy kakaowy tort naleśnikowy oblany pysznym kremem orzechowym. Prosty i niezwykle efektowny przepis!
CIASTO NALEŚNIKOWE |
|||
1 | Szklanka | ||
![]() |
|||
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
1 | Łyżka |
cukier
|
|
1 | Sztuka |
jaja L
|
|
1 | Szklanka |
mleko UHT 3,2%
|
|
0.5 | Szklanki |
woda mineralna gazowana
|
|
50 | Gramów |
Gorzka czekolada
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
KREM ORZECHOWY |
|||
2 | Szklanki |
orzechy włoskie
|
|
1 | Kostka |
masło
|
|
0.75 | Szklanki |
cukier puder
|
|
1 | Szklanka |
mleko UHT 3,2%
|
|
6 | Sztuk |
orzechy włoskie
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |