Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tradycyjne włoskie pierożki, czyli ravioli. Poznaj nasz zaskakujący przepis na tę niezwykle popularną potrawę rodem z Półwyspu Apenińskiego. Wypróbuj nasz przepis i zaskocz wszystkich kakaowymi ravioli z gruszkami, serkiem mascarpone oraz orzechami włoskimi.
70 | Gramów | ||
![]() |
|||
130 | Gramów | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
JAJA
|
|
2 | Sztuki |
Gruszki
|
|
40 | Gramów |
cukier
|
|
50 | Gramów |
masło
|
|
125 | Mililitrów |
woda
|
|
200 | Gramów |
serek mascarpone
|
|
0.5 | Szklanki |
orzechy włoskie
|
|
1 | Pęczek |
Świeża mięta
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |