Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Profiterole, czyli popularne ptysie - słodki przysmak z ciasta parzonego. Sprawdź nasz przepis na kakaowe profiterole ze śmietanowym kremem oraz świeżymi owocami. Idealny dodatek do popołudniowej kawy lub herbaty!
40 | Gramów | ||
![]() |
|||
120 | Gramów | ||
![]() |
|||
250 | Mililitrów |
woda
|
|
100 | Gramów |
masło
|
|
30 | Gramów |
Cukier trzcinowy
|
|
1.5 | Łyżeczki |
sól
|
|
4 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
Krem |
|||
200 | Gramów |
Serek kremowy
|
|
300 | Gramów |
Śmietanka 36%
|
|
40 | Gramów |
cukier
|
|
Dodatki |
|||
25 | Sztuk | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |