Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kremowe czekoladowe ciasto bez pieczenia. Kruchy spód z kremową, słodką masą a do tego lekko kwaśne śliwki to najlepsze połączenie.
SPÓD KAKAOWE |
|||
30 | Gramów | ||
![]() |
|||
300 | Gramów |
herbatniki
|
|
100 | Gramów |
masło
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
KREM |
|||
500 | Gramów |
serek mascarpone
|
|
200 | Mililitrów |
śmietana 36%
|
|
4 | Łyżeczki |
KAWA ROZPUSZCZALNA
|
|
2 | Łyżeczki |
Gorąca woda
|
|
3 | Łyżki |
cukier puder
|
|
DODATKOWO |
|||
10 | Sztuk |
śliwki
|
|
3 | Łyżki |
cukier
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |