Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kakaowa tarta z migdałami i mleczkiem kokosowym - smaczny, łatwy i bardzo szybki przepis. Wystarczy niecałe 40 minut, aby przysmak pojawił się na Twoim talerzu. Receptura zawiera dodatkowo nasiona słonecznika oraz daktyle.
Ciasto |
|||
50 | Gramów | ||
![]() |
|||
250 | Gramów |
migdały
|
|
65 | Gramów |
nasiona słonecznika
|
|
150 | Gramów |
Daktyle
|
|
60 | Gramów |
Olej kokosowy
|
|
Krem |
|||
70 | Gramów | ||
![]() |
|||
800 | Mililitrów |
Mleko kokosowe
|
|
0.25 | Szklanki |
miód
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |