Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wyjątkowa, czekoladowa wariacja na temat deseru z egzotyczną tapioką. Delikatna i kremowa – idealnie komponuje się z prażonymi jabłkami, pachnącym cynamonem i orzechami. Stanowi fenomenalną propozycję na zdrową przekąskę, oryginalną zarówno pod względem wizualnym jak i smakowym.
25 | Gramów | ||
![]() |
|||
600 | Mililitrów |
mleko ryżowe
|
|
0.3 | Szklanki |
Tapioka
|
|
3 | Łyżki |
Ksylitol
|
|
2 | Sztuki |
jabłko
|
|
0.5 | Łyżeczki |
cynamon
|
|
1 | Łyżka |
Olej kokosowy
|
|
1 | Łyżka |
miód
|
|
2 | Łyżki |
masło
|
|
0.5 | Szklanki |
Orzechy włoskie posiekane
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |