Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Piękna, kakaowa rolada, z mocno śmietankowym musem mascarpone i sercem truskawkowym w środku. Idealna na Walentynki, Dzień Kobiet bądź po prstu od serca dla ulubionych gości.
CIASTO KAKAOWE |
|||
70 | Gramów | ||
![]() |
|||
30 | Gramów | ||
![]() |
|||
55 | Gramów |
mąka ziemniaczana
|
|
100 | Gramów |
cukier
|
|
4 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
KREM ŚMIETANKOWY |
|||
350 | Mililitrów |
Śmietanka 36%
|
|
200 | Gramów |
serek mascarpone
|
|
50 | Gramów |
cukier puder
|
|
3 | Łyżeczki |
ŻELATYNA
|
|
0.25 | Szklanki |
Gorąca woda
|
|
SERCE Z GALARETKI |
|||
3 | Sztuki |
galaretka truskawkowa
|
|
750 | Mililitrów |
woda
|
|
POSYPKA |
|||
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Łyżka |
truskawki liofilizowane
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |