Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wypróbuj nasz wyjątkowy przepis na kakaową roladę bezową, której sercem jest śmietankowy krem wypełniony owocami grejpfruta. Posypany cukrem pudrem zmieszanym z kakao smakuje wybornie. Wypiek najlepiej podawać przy akompaniamencie herbaty lub kawy.
SKŁADNIKI NA BEZĘ |
|||
3 | Łyżeczki | ||
![]() |
|||
4 | Sztuki |
białko jaja kurzego
|
|
1 | Szklanka |
cukier puder
|
|
2 | Łyżeczki |
Mąka ziemnaczana
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
KREM |
|||
0.75 | Szklanki |
śmietanka kremowa 30%
|
|
1 | Łyżka |
cukier puder
|
|
2 | Sztuki |
Grejpfrut
|
|
DO POSYPANIA |
|||
2 | Łyżeczki | ||
![]() |
|||
2 | Łyżeczki |
cukier puder
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |