Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tradycyjny deser z północnych Włoch - Panna Cotta! Nasza propozycja to kakaowa odmiana tego niepowtarzalnego przysmaku. Najlepiej smakuje podawana z gęstym, domowym sokiem oraz świeżymi owocami (np. czerwonymi porzeczkami).
70 | Gramów | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
Laska wanilii
|
|
500 | Mililitrów |
śmietana 36%
|
|
250 | Mililitrów |
mleko
|
|
120 | Gramów |
cukier puder
|
|
0.33 | Szklanki |
woda
|
|
3 | Łyżeczki |
ŻELATYNA
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
Gęsty domowy sok owocowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |