Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Na święta nie marnuje. Odkąd wypróbowałam przepis na barszcz czerwony gotowany na kaczce, postanowiłam ją do czegoś wykorzystać. Jest obłędna, rozpływająca się w ustach i w sam raz na Bożonarodzeniowy obiad.
2 | Sztuki |
Nogi kaczki
|
|
1 | Pęczek |
włoszczyzna
|
|
10 | Sztuk |
pieprz ziarnisty
|
|
3 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
2 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
1 | Łyżka |
sól biała
|
|
Sos: |
|||
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
300 | Mililitrów |
Wino czerwone wytrawne
|
|
1 | Garść |
świeża żurawina
|
|
3 | Ząbki |
czosnek
|
|
1 | Sztuka |
Anyż
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
cynamon
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |