0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
1 Gram
Kabaczek
1 Sztuka
cebula
1 Sztuka
Bułka czerstwa
1 Sztuka
jaja kurze całe
50 Dekagramów
mięso wieprzowe mielone
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Dodajemy odciśniętą bułkę i wyrabiamy na jednolita masę. Faszerujemy kabaczka i pieczemy w temperaturze 180 stopni przez 45 minut. Podajemy z sosem pomidorowym.
  2. Kabaczek obieramy i drążymy miąższ z nasionami.
  3. Do mięsa dodajemy jajko, sól, pieprz.
  4. Do mięsa dodajemy posiekaną cebulkę. odciśniętą bułkę.
  5. Przygotowujemy wszystkie składniki.
  6. Bułkę moczymy w mleku.

Opis

Z cyklu faszerowane warzywa.

Podobne przepisy

Frittata z makaronem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Frittata z makaronem

Gnocchi w sosie pomidorowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Gnocchi w sosie pomidorowym

Klopsiki z kaszą pszenną i pieczonymi burakami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Klopsiki z kaszą pszenną i pieczonymi burakami

Kotleciki z kaszy jęczmiennej

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kotleciki z kaszy jęczmiennej

Pieczeń wołowa

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Pieczeń wołowa

Indyk świąteczny

Przepis
Trudny Ponad 3 godz
Indyk świąteczny

Bezglutenowe naleśniki z tuńczykiem, ogórkiem i ketchupem n...

Przepis
Średni Do 1 godz
Bezglutenowe naleśniki z tuńczykiem, ogórkiem i ketchupem na gorąco

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!