0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
1 Gram
Kabaczek
1 Sztuka
cebula
1 Sztuka
Bułka czerstwa
1 Sztuka
jaja kurze całe
50 Dekagramów
mięso wieprzowe mielone
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Dodajemy odciśniętą bułkę i wyrabiamy na jednolita masę. Faszerujemy kabaczka i pieczemy w temperaturze 180 stopni przez 45 minut. Podajemy z sosem pomidorowym.
  2. Kabaczek obieramy i drążymy miąższ z nasionami.
  3. Do mięsa dodajemy jajko, sól, pieprz.
  4. Do mięsa dodajemy posiekaną cebulkę. odciśniętą bułkę.
  5. Przygotowujemy wszystkie składniki.
  6. Bułkę moczymy w mleku.

Opis

Z cyklu faszerowane warzywa.

Podobne przepisy

Frittata z makaronem

Łatwy Do 1 godz
Frittata z makaronem

Gnocchi w sosie pomidorowym

Łatwy Do 40 min
Gnocchi w sosie pomidorowym

Klopsiki z kaszą pszenną i pieczonymi burakami

Łatwy Do 1 godz
Klopsiki z kaszą pszenną i pieczonymi burakami

Kotleciki z kaszy jęczmiennej

Łatwy Do 40 min
Kotleciki z kaszy jęczmiennej

Pieczeń wołowa

Średni Do 1,5 godz
Pieczeń wołowa

Bezglutenowe naleśniki z tuńczykiem, ogórkiem i ketchupem n...

Średni Do 1 godz
Bezglutenowe naleśniki z tuńczykiem, ogórkiem i ketchupem n...

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Średni Do 1,5 godz
Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Chrupiąca golonka z warzywnego bulioniu w ketchupowej maryna...

Średni Do 2 godz
Chrupiąca golonka z warzywnego bulioniu w ketchupowej maryna...

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!