0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
1 Gram
Kabaczek
1 Sztuka
cebula
1 Sztuka
Bułka czerstwa
1 Sztuka
jaja kurze całe
50 Dekagramów
mięso wieprzowe mielone
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Dodajemy odciśniętą bułkę i wyrabiamy na jednolita masę. Faszerujemy kabaczka i pieczemy w temperaturze 180 stopni przez 45 minut. Podajemy z sosem pomidorowym.
  2. Kabaczek obieramy i drążymy miąższ z nasionami.
  3. Do mięsa dodajemy jajko, sól, pieprz.
  4. Do mięsa dodajemy posiekaną cebulkę. odciśniętą bułkę.
  5. Przygotowujemy wszystkie składniki.
  6. Bułkę moczymy w mleku.

Opis

Z cyklu faszerowane warzywa.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!