Example thumb
1

Składniki

450 Mililitrów
jogurt naturalny
2 Łyżeczki
ŻELATYNA
0.75 Szklanki
cukier puder
1 Sztuka
Galaretka owocowa
1 Sztuka
Mango
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Galaretkę rozpuścić w 0,6 szkl wrzątku. przestudzić. Jogurt zmiksować z 2 łyżkami cukru pudru pudru, Pod koniec wlać galaretkę i przelać do formy. żelatynę rozpuścić w 1/4 szkl wrzątku. Owoc mango obrać pokroić i zmiksować z cukrem pudrem, dodać żelatynę i wylać na zastudzoną warstwę jogurtową. Przed podaniem można polać polewą czekoladową lub udekorować kleksem z bitej śmietanki.

Opis

lekki i smaczny deserek

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!