Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
1 | Szklanka | ||
![]() |
|||
100 | Gramów | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
Jaja L
|
|
250 | Gramów |
jogurt naturalny
|
|
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
3 | Łyżki |
Cukier drobny
|
|
4 | Łyżki |
wiórki kokosowe
|
|
1 | Łyżka |
Olej kokosowy
|
|
Kalorie dla 1 porcji
301-400 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kalkulator miar |
Pesto to specjalność kuchni włoskiej. Ten cudowny dodatek do potraw to samo zdrowie na talerzu. Podobno było znany już w średniowieczu. Co sprawiło, że do tej pory utrzymuje swą popularność, a liczba jego zwolenników wciąż wzrasta? Smak i zdrowe składniki – to jedyna odpowiedź!
Czytaj więcej