JOGURT Z PRAŻONYMI JABŁKAMI
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
kontakt_3
![JOGURT Z PRAŻONYMI JABŁKAMI](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699974659894.jpeg&w=3840&q=75)
Jogurt z prażonymi jabłkami i granolą to pełnowartościowe i pyszne śniadania. Pachnące cynamonem jabłka, gęsty jogurt z miodem i chrupiące granola to pomysł na szybki, smaczny i zdrowy posiłek.
2
4.8 / 4
Jogurt z prażonymi jabłkami i granolą to pełnowartościowe i pyszne śniadania. Pachnące cynamonem jabłka, gęsty jogurt z miodem i chrupiące granola to pomysł na szybki, smaczny i zdrowy posiłek.
7
Składniki
15 min
Przygotowanie
Składniki
2 porcje
Składniki
1 szt. sok kubuś 100% jabłko
400 jogurt grecki
2 szt. jabłka
1 szkl. granola
0.50 łyżecz. cynamon
1 łyżecz. miód
1 łyżka olej kokosowy
Przygotowanie
Jabłka obieramy i kroimy w kostkę. Na rozgrzaną patelnię wrzucamy jabłka i dodajemy łyżkę tłuszczu. Prażymy 5 minut. Dodajemy cynamon. Jabłka studzimy.
Do jogurtu dodajemy łyżkę miodu, mieszamy.
W naczyniu układamy warstwowo: najpierw jabłka, następnie jogurt, granola, jabłka, jogurt. SMACZNEGO!!!