Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Sezon na jeżyny w pełni? Zaskocz swoich bliskich owocowo-czekoladowym deserem na bazie twarogu sernikowego. Kwaskowe jeżyny dodają niebanalnego charakteru, który sprawia, że propozycja wyróżnia się niepowtarzalnym połączeniem. To przepis, który nie tylko cudownie smakuje, ale również fenomenalnie się prezentuje!
30 | Gramów | ||
![]() |
|||
500 | Gramów |
Twaróg sernikowy
|
|
250 | Gramów |
Mleko kokosowe
|
|
1 | Opakowanie |
galaretka bezbarwna
|
|
300 | Mililitrów |
woda
|
|
1 | Szklanka |
Jeżyny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |