Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kolejna wariacja na temat lecza, które o każdej porze roku przybiera u mnie inne smaki. To nazwałam jesiennym, ponieważ takie są jego kolory, a i same produkty są jeszcze dostępne. Jeśli chodzi o formę podania to w tym przypadku preferuję dowolność. Pszenna bagietka, sypki ryż albo duże rurki makaronu na każdy dzień coś innego, bo jak każde leczo, tak i to z dnia na dzień jest coraz lepsze.
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
2 | Łyżeczki |
papryka czerwona słodka
|
|
2 | Łyżeczki |
cukier
|
|
1 | Sztuka |
cukinia
|
|
1 | Sztuka |
papryka żółta
|
|
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
3 | Sztuki | ||
4 | Sztuki | ||
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
2 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
1 | Sztuka |
kostka rosołowa drobiowa
|
|
4 | Łyżki |
olej
|
|
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Łyżka |
ocet winny
|
|
1 | Łyżka |
curry
|
|
40 | Dekagramów |
Parówka drobiowa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |