Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Miękkie, puszyste i szybkie do zrobienia babeczki o cynamonowym aromacie idealne są na jesienne popołudnia. Z naszym przepisem wykonasz je błyskawicznie i prosto. Do dzieła!
3 | Sztuki |
Marchewka
|
|
125 | Mililitrów |
olej
|
|
250 | Mililitrów |
mleko
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
320 | Gramów |
mąka pszenna
|
|
160 | Gramów |
cukier
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Łyżeczka |
soda oczyszczona
|
|
1 | Łyżeczka |
cynamon
|
|
100 | Gramów |
orzechy włoskie
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |